Diensten

Van Bakel re-integratie heeft zich gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met lichamelijke en/of cognitieve klachten in relatie tot werk en re-integratie. U kunt bij ons onder meer terecht voor werkplekonderzoeken, arbeidsdiagnostiek, reintegratie, arbeidsdeskundig onderzoek, workshops en trainingen. Daarnaast bieden wij rondom niet-aangeboren hersenletsel een specifiek dienstverleningspakket.

Wij adviseren en begeleiden werknemers, werkgevers, zelfstandigen en werkzoekenden. Ook anderen met vragen op het gebied van arbeid, re-integratie en inkomen helpen wij graag verder, bijvoorbeeld arbodiensten, re-integratiebureaus, verzekeraars en UWV. 

Op een praktische en betaalbare manier geven wij de dagelijkse werksituatie zodanig vorm dat mensen zo goed mogelijk kunnen functioneren.

Meer over diensten:

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.