Nieuws

Nieuws

Afscheid Odette

Geplaatst door Marieke Theuws op 16-12-2021

Afgelopen dinsdag heeft Odette haar laatste werkdag bij Van Bakel Ergotherapie & Re-integratie gehad. Na een dienstverband van 12,5 jaar gaat ze volgende maand een nieuwe uitdaging aan. Odette, bedankt voor je inzet al die jaren en je bijdrage aan de organisatie. We gaan je kennis op het gebied van re-integratie en je nuchtere kijk op zaken missen. Wij wensen je heel veel werkgeluk in je nieuwe baan.
Lees verder

Een jubelaris!

Geplaatst door Marieke Theuws op 19-11-2021

Hiep hiep hoera! Precies vandaag is Bianca van Gestel 12,5 jaar in dienst bij Van Bakel Ergotherapie. Bianca van Gestel, van harte gefeliciteerd met dit jubileum, je bent een top collega en we zijn super blij met jou in ons team!
Lees verder

Teamuitje 2021

Geplaatst door Marieke Theuws op 21-10-2021

In het kader van hard werken maar óók regelmatig flink ontspannen, hadden we onlangs een heerlijke dag met het team van Van Bakel Ergotherapie en Van Bakel Re-integratie. Benieuwd naar onze dag?
Lees verder

Een veerkrachtig 2021

Geplaatst door Marieke Theuws op 22-12-2020

In de aankondiging van de lockdown en in de gesprekken daarna viel in de media veelvuldig het woord Veerkracht. Onze kerstkaarten waren toen al de deur uit, maar hoe toepasselijk is de tekst nu? Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan een nieuwe situatie of tegenslag en daar misschien zelfs wel sterker uit te komen. Wij wensen iedereen een VEERKRACHTIG 2021!
Lees verder

Maatregelen coronavirus

Geplaatst door Marieke Theuws op 09-03-2020

Wij houden ons aan de adviezen en maatregelen van het RIVM. Indien nodig zullen wij onze werkwijze aanpassen. Wanneer dit invloed heeft op een afspraak die u met een van onze therapeuten heeft, wordt u hierover geïnformeerd.
Lees verder

Gelukkig Nieuwjaar!

Geplaatst door Marieke Theuws op 02-01-2020

Wij wensen iedereen een heel mooi 2020.
Lees verder

Meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk

Geplaatst door Vivian van Bakel op 27-05-2019

Het moet voor werkgevers simpeler worden om mensen met een beperking in dienst te nemen.
Lees verder

Hulpmiddel uitgelicht!

Geplaatst door Odette Struycken op 22-04-2019

Een hulpmiddel dat het gebruik van een muis bij tremo kan vergemakkelijken: De iTremor Mouse
Lees verder

Beeldschermwerk

Geplaatst door Vivian van Bakel op 18-04-2019

Beeldschermwerk hoeft volgens het vernieuwde Arbobesluit niet meer na twee uur te worden onderbroken door een pauze of ander werk.
Lees verder

Ziekteverzuim in Nederland gestegen

Geplaatst door Vivian van Bakel op 11-04-2019

Het ziekteverzuimpercentage op de Nederlandse arbeidsmarkt is opnieuw gestegen. Voor 2018 ligt het verzuim op 4,2 procent. Het verzuimpercentage is daarmee weer hoger dan dat in 2017 (3,7%) en 2016 (3,6%).
Lees verder

Mogelijkheid tot vrijwilligerswerk tijdens WW-uitkering verruimd

Geplaatst door Odette Struycken op 17-12-2018

Wie een WW-uitkering ontvangt, heeft vanaf 1 januari 2019 meer mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Dan kunnen mensen met een WW-uitkering ook vrijwilligerswerk doen bij organisaties of instellingen die zonder winstoogmerk opereren. Daardoor kunnen zij straks bijvoorbeeld als vrijwilliger helpen bij sportverenigingen of autorijden voor lokale buurtbusverenigingen.
Lees verder

Alleen de bedrijfsarts mag gezondheidsvragen stellen

Geplaatst door Vivian van Bakel op 27-08-2018

Het komt nog steeds voor: werkgevers die sollicitanten naar hun gezondheid vragen. Sollicitanten worden zo aangetast in hun privacy. De Commissie Klachtenbehandeling Aanstellingskeuringen deed onderzoek naar deze gezondheidsvragen. Bedrijven in sectoren als Personen- en goederenvervoer, Bouw, Infra en Techniek, Beveiliging en Horeca overtreden de wet.
Lees verder

Werken met een spierziekte

Geplaatst door Vivian van Bakel op 15-06-2018

Betaald werk: hoe ga je hier verstandig mee om? Bekijk de webcast van Spierziekte Nederland met vele interessante vragen en antwoorden.
Lees verder

Je solliciteert met een chronische aandoening of na een burn-out of kanker: melden of niet?

Geplaatst door Vivian van Bakel op 03-05-2018

Je hebt een chronische aandoening zoals MS, je bent net hersteld van een burn-out of kanker en aan het solliciteren voor een nieuwe baan. Die mensen staan vaak voor een dilemma: vertel je het wel of niet in een sollicitatiegesprek?
Lees verder

Arbeidsbeperkten gelukkiger met een baan

Geplaatst door Vivian van Bakel op 26-02-2018

Werken heeft een positieve invloed op het leven van mensen met een beperking of aandoening. Zij ervaren hun leven zinvoller en zijn doorgaans gelukkiger als zij werk hebben.Dat blijkt uit onderzoek van Ieder(in), MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en Patiëntenfederatie Nederland.
Lees verder

Fijne feestdagen!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 23-12-2017

Ons team wenst iedereen hele fijne feestdagen en een 2018 vol liefde, geluk en positiviteit!
Lees verder

Overheid moet meer banen aanbieden voor mensen met beperking

Geplaatst door Vivian van Bakel op 11-09-2017

Met de banenafspraak uit het Sociale Akkoord werkt het kabinet aan een arbeidsmarkt die ook toegankelijk is voor mensen die vanwege een arbeidsbeperking minder kans hebben op werk.
Lees verder

Nieuwe Arbowet: alles op orde?

Geplaatst door Vivian van Bakel op 15-06-2017

1 juli aanstaande is het zover: de nieuwe Arbowet gaat in! In de vernieuwde Arbowet wordt de betrokkenheid van werkgevers en werknemers bij de arbodienstverlening vergroot en staat preventie nog meer centraal. Zo moet de werkgever ervoor zorgen dat de werknemer de bedrijfsarts kan bezoeken als hij vragen heeft over zijn gezondheid in relatie tot het werk, ook als de werknemer nog niet verzuimt of klachten heeft. Dit kan bijvoorbeeld via een open spreekuur. Ook moet een werknemer altijd een secon opinion kunnen krijgen wanneer hij twijfelt aan het advies van de bedrijfsarts. Ook krijgt de bedrijfsarts meer een adviesrol in het kader van preventie en preventiemedewerker ook een duidelijkere rol. Heeft uw bedrijf alles op orde voor de nieuwe Arbowet?
Lees verder

Wat doet een bedrijfsarts?

Geplaatst door Vivian van Bakel op 23-03-2017

Met de nieuwe Arbowet, die onlangs aangenomen is, verandert de rol van de bedrijfsarts. Zo krijgt de bedrijfsgeneesheer nieuwe stijl, nadrukkelijk een actieve rol bij de preventie van beroepsziekten en mogen werknemers vrij bij hem langskomen via het open spreekuur.
Lees verder

Wat houdt de Wet verbetering poortwachter in?

Geplaatst door Vivian van Bakel op 21-03-2017

Om het aantal werknemers dat langdurig ziek is terug te dringen, is de Wet verbetering poortwachter ingesteld. Het uitgangspunt hierbij is dat snel en effectief ingrijpen het verzuim korter maakt.
Lees verder

Waar heb je als werknemer precies recht op, en waartoe ben je verplicht?

Geplaatst door Vivian van Bakel op 21-03-2017

Of je nu voltijd- of deeltijd werkt, een nulurencontract hebt, een oproepkracht bent of een flexwerker: als werknemer heb je bepaalde rechten én plichten.
Lees verder

Fijne feestdagen & een gelukkig 2017!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 20-12-2016

Ons team wenst iedereen fijne feestdagen & een gelukkig 2017!
Lees verder

Beschut werk verplicht

Geplaatst door Vivian van Bakel op 27-09-2016

Gemeenten worden vanaf 1 januari volgend jaar verplicht om mensen die niet in een gewone werkomgeving kunnen werken een geschikte werkplek aan te bieden. Dat heeft staatssecretaris Jetta Klijnsma aangekondigd.
Lees verder

Ja tegen nieuwe Arbowet

Geplaatst door Vivian van Bakel op 23-09-2016

De Tweede Kamer heeft ingestemd met een voorgestelde wijziging van de Arbeidsomstandighedenwet.
Lees verder

Tool helpt werkgever bij voorkomen te hoge werkdruk en ongewenst gedrag

Geplaatst door Vivian van Bakel op 30-06-2016

Ruim een derde van het werkgerelateerde ziekteverzuim ontstaat door werkstress, onder andere door werkdruk en ongewenst gedrag op de werkvloer. Op 27 juni lanceerde de Inspectie SZW daarom een online zelfinspectietool, waarmee werkgevers door de bril van de inspectie naar hun organisatie kunnen kijken.
Lees verder

Telefonische bereikbaarheid op maandag 27 juni

Geplaatst door Vivian van Bakel op 27-06-2016

Kunt u ons maandag 27 juni niet telefonisch bereiken? Mail dan uw naam en telefoonnummer naar info@arbeidsdiensten-vanbakel.nl. Wij bellen u dan direct terug..
Lees verder

Re-integratie 2e spoor niet langer verplicht

Geplaatst door Vivian van Bakel op 31-05-2016

Lodewijk Asscher heeft laten weten dat een werkgever geen loonsanctie krijgt als een bedrijfsarts adviseert dat re-integratie 2e spoor geen zin meer heeft. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer.
Lees verder

Welke gegevens mogen er wel en niet over een zieke werknemer worden uitgewisseld?

Geplaatst door Vivian van Bakel op 30-05-2016

Zodra werknemers ziek worden, wisselen diverse partijen gegevens over hen uit. De Autoriteit Persoonsgegevens ('AP') heeft onlangs nieuwe beleidsregels gepubliceerd ten aanzien van het verwerken van persoonsgegevens van de zieke werknemer.
Lees verder

Werknemer verzwijgt chronische aandoening

Geplaatst door Vivian van Bakel op 24-05-2016

Van de medewerkers met een chronische aandoening (zoals astma, COPD, depressie, diabetes, hartfalen of reumatische klachten) maakt 15 procent dit niet bekend bij de werkgever.
Lees verder

Roadmap Werkkracht bij kanker

Geplaatst door Vivian van Bakel op 09-05-2016

Ieder jaar krijgen 40.000 mensen van de beroepsbevolking kanker. Gelukkig kunnen steeds meer mensen hun werk weer oppakken. Al gaat dit niet vanzelf. Kanker op de werkvloer is een lastig thema.
Lees verder

Vrijwilligerswerk en WW: wat is er mogelijk?

Geplaatst door Vivian van Bakel op 06-05-2016

Als u vrijwilligerswerk wilt doen met behoud van WW, dan moet het vrijwilligerswerk voldoen aan de voorwaarden van het UWV.
Lees verder

Kennis over ziekteverzuim schiet tekort

Geplaatst door Vivian van Bakel op 11-04-2016

De kennis van wetgeving op het gebied van personeelsbeleid bij langdurige arbeidsongeschiktheid schiet tekort in het midden- en kleinbedrijf. Ook worden risico's onderschat.
Lees verder

Ziekteverzuim winkelpersoneel op recordhoogte

Geplaatst door Vivian van Bakel op 05-04-2016

Het ziekteverzuim onder winkelpersoneel is in 2015 met meer dan 30 procent gestegen tot een gemiddelde van 5,9 procent. Werknemers hebben te maken met zware druk door wegblijvende klanten en een onzekere toekomst.
Lees verder

Meest voorkomende chronische ziekten en arbeidsmarktpositie

Geplaatst door Vivian van Bakel op 29-03-2016

De top 5 van chronische ziekten onder de bevolking tussen de 15 en 65 jaar is: chronische nek- en rugklachten, artrose, diabetes mellitus, astma en gehoorstoornissen. Voor mensen met een chronische ziekte zelf is het van belang dat zij mee blijven draaien in de maatschappij. Maar het is ook voor de samenleving als geheel van belang. Gelet op de vergrijzing is iedereen die kan en wil werken straks hard nodig op de arbeidsmarkt.
Lees verder

Workshop Gezond Beeldschermwerk mogen verzorgen

Geplaatst door Vivian van Bakel op 25-03-2016

Deze week heeft onze trainer Odette Struycken weer een workshop Gezond Beeldschermwerk mogen verzorgen aan een enthousiaste groep beeldschermwerkers. Zij weten nu welke gezondheidsrisico's hun werk met zich mee kan brengen en welke (eenvoudige) maatregelen ze zelf kunnen treffen om fysieke en mentale klachten te voorkomen.
Lees verder

Burn-out een (beroeps)ziekte?

Geplaatst door Vivian van Bakel op 21-03-2016

Burn-out wordt in Nederland erkend als beroepsziekte, die vooral slachtoffers maakt onder mensen met boeiend en interessant werk. In Frankrijk vinden medici dat burn-out helemaal geen ziekte is.
Lees verder

Werkende mantelzorgers draaien overuren en verzuimen meer!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 18-03-2016

Nederlanders zijn steeds drukker met het totaal van betaalde en onbetaalde arbeid. De hoeveelheid werkenden die mantelzorg geeft nam in de afgelopen tien jaar toe van 13% naar 19%.
Lees verder

Hottest jobs 2016

Geplaatst door Vivian van Bakel op 11-03-2016

Hottest jobs 2016: De 27 meest gevraagde functies van dit jaar Medewerkers klantenservice, programmeurs, optometristen en transportplanners zijn ‘hot’. Zij voeren de lijst aan van kansrijke beroepen in 2016. Medewerkers in deze functies hoeven niet te vrezen voor hun baan.
Lees verder

4e Industriële revolutie ontwricht arbeidsmarkt

Geplaatst door Vivian van Bakel op 11-03-2016

65% van de kinderen die nu op de basisschool zullen later beroepen uitoefenen die we nu nog niet kennen, en gemiddeld een derde van de vaardigheden zal voor elk beroep vervangen moeten worden.
Lees verder

Wijziging Arbowet in een notendop

Geplaatst door Vivian van Bakel op 19-01-2016

Eind december 2015 heeft minister Asscher een wetsvoorstel ingediend voor wijziging van de Arbeidsomstandighedenwet. Wat zijn in het kort de belangrijkste doelstellingen en wijzigingen van dit wetsvoorstel?
Lees verder

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2016!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 21-12-2015

Ons team wenst iedereen fijne feestdagen & een gezond 2016!
Lees verder

Uitzendkrachten gaan meetellen voor Quotumwet

Geplaatst door Vivian van Bakel op 14-12-2015

De regering heeft Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB) opgesteld waarin staat dat uitzendkrachten mee kunnen tellen voor de Quotumwet. Tot nu toe tellen voor de banenafspraak alleen arbeidsbeperkten mee die in dienst zijn van de werkgever.
Lees verder

Mensen met beperkingen willen meer

Geplaatst door Vivian van Bakel op 10-12-2015

Bij mensen met beperkingen is de behoefte groot aan meer sociale contacten en activiteiten in de vrije tijd. Drie op de tien mensen met een ernstige lichamelijke beperking voelt zich sterk eenzaam, zo blijkt uit de Participatiemonitor 2015 van het NIVEL. Van de mensen met een ernstige lichamelijke beperking heeft bijvoorbeeld 14% in 2014 een betaalde baan en doet 17% aan vrijwilligerswerk, terwijl in de totale bevolking twee derde een betaalde baan heeft en 38% vrijwilligerswerk doet.
Lees verder

9 grote kantoorergernissen

Geplaatst door Vivian van Bakel op 24-11-2015

Het kantoorleven is een wereldje apart. Met zijn eigen (kleine) kantoorergernissen. Ze zijn niet levensbedreigend en de meesten van ons worden er ook niet ziek van. Om te voorkomen dat die irritaties onderhuids toch stiekem doorwerken, zetten we hieronder negen grote kantoorergernissen op een rij. Onder het motto: laten we van ons hart geen moordkuil maken. En met een vette knipoog.
Lees verder

UWV gaat weer voor persoonlijk contact

Geplaatst door Vivian van Bakel op 23-11-2015

Het kabinet gaat werklozen meer persoonlijke begeleiding aanbieden om aan het werk te komen. Deze persoonlijke begeleiding komt bovenop de digitale begeleiding die UWV al biedt. Minister Asscher zegt in een kamerbrief: ‘We hebben geleerd dat het én én is. Digitale begeleiding is belangrijk, maar we zijn er in doorgeschoten. Er is meer persoonlijk contact nodig om mensen verder te helpen.’
Lees verder

Gecertificeerd zijn en blijven!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 12-11-2015

Gecertificeerd zijn en blijven! Onze Melba geschoolde therapeuten/coaches Odette en Vivian volgden op 12 november een nascholing. Zie voor meer informatie over Melba: http://www.melba.nl/
Lees verder

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2015!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 22-12-2014

Ons team wenst iedereen hele fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar!
Lees verder

Vierjarige aanpak van beroepsrisico nummer 1: werkstress

Geplaatst door Odette Struycken op 10-06-2014

Een derde van het werkgerelateerde ziekteverzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer het grootste beroepsrisico in ons land. Minister Asscher van...
Lees verder

Trots op ons 10 jarig jubileum!

Geplaatst door Odette Struycken op 05-05-2014

15 mei aanstaande is het zover: Ergotherapie Van Bakel bestaat 10 jaar! Op die datum in 2004 opende eigenaresse Vivian van Bakel haar praktijk. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid...
Lees verder

Trots op de uitkomst van ons klanttevredenheidsonderzoek 2013: een dikke 8,5!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 29-01-2014

Ook in 2013 vroegen we onze cliënten aan het einde van de behandeling en begeleiding naar hun ervaringen middels een vragenlijst (CEE). Cliënten werden gevraagd naar hun ervaringen...
Lees verder

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2014!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 24-12-2013

Ons team wenst u hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2014!
Lees verder

Certificering Melba in the pocket!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 03-12-2013

Odette Struycken en Vivian van Bakel van Ergotherapie & Arbeidsdiensten Van Bakel zijn per heden opgeleid en gecertificeerd in het Melba systeem. Mede aan de hand van Melba zijn zij...
Lees verder

Naleving Arbozorgverplichtingen verslechterd

Geplaatst door Vivian van Bakel op 08-10-2013

In Nederland zijn de meeste werknemers tevreden over hun werk en hun arbeidsomstandigheden. Tegelijkertijd is het zo dat belangrijke arbozorgverplichtingen steeds...
Lees verder

Zes highlights veilig en gezond werken

Geplaatst door Vivian van Bakel op 18-09-2013

Het kabinet hecht grote waarde aan veilig en gezond werken, maar de sociale partners zijn verantwoordelijk voor het maken van onderlinge afspraken over veilige en gezonde...
Lees verder

Bijna half miljoen arbeidsongevallen in 2012

Geplaatst door Vivian van Bakel op 14-08-2013

Door een ongeval tijdens het werk liepen vorig jaar 478.000 werknemers lichamelijk letsel of geestelijke schade op. Het ging om 7 procent van alle werknemers. Dit aandeel is al sinds 2005...
Lees verder

Werksfeer op kantoor

Geplaatst door Odette Struycken op 17-04-2013

Maar liefst 84 procent van de werknemers geeft aan dat de crisis negatieve invloed heeft op de werksfeer op kantoor. Dit blijkt uit onderzoek van vacaturesite Jobbird.com. Bijvoorbeeld...
Lees verder

Gebruik van smartphones en tablets kan leiden tot verkeerde houdingen

Geplaatst door Odette Struycken op 16-04-2013

Het gebruik van tablets, smartphones en notebooks op de werkvloer leidt tot nieuwe zithoudingen die de kans op lichamelijke klachten vergroten. Onderzoekers hebben in totaal...
Lees verder

Prettige feestdagen en een goed 2013!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 24-12-2012

Ons team wenst u prettige feestdagen en een goed en gezond 2013.
Lees verder

Gezonder personeel levert miljarden op

Geplaatst door Vivian van Bakel op 10-10-2012

Werkgevers profiteren fors als ze investeren in een betere gezondheid van hun personeel. Een daling van het ziekteverzuim met 1 procent scheelt alle bedrijven samen jaarlijks 2,6 miljard...
Lees verder

Samenwerkingspartners voor goed meubilair

Geplaatst door Odette Struycken op 15-04-2012

Momenteel zijn we druk bezig met het uitbreiden van onze samenwerkingspartners op het gebied van (kantoor)stoelen, bureaus en aanverwante artikelen. Deze producten voldoen aan...
Lees verder

Spier- en skeletaandoeningen en arbeidsgerelateerde stress grootste zorg in EU

Geplaatst door Vivian van Bakel op 11-01-2012

Het Europees Parlement heeft een rapport goedgekeurd over de tussentijdse evaluatie van de communautaire strategie voor veiligheid en gezondheid op het werk (2007-2012). Het rapport...
Lees verder

Prettige feestdagen en een goed 2012!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 20-12-2011

Ons team wenst u prettige feestdagen en een goed en gezond 2012.
Lees verder

Campagne: Check je werkplek!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 17-11-2011

Op 25 oktober jl. is de Campagne Checkjewerkplek van start gegaan. De site Checkjewerkplek.nl wijst (kleine) ondernemers op risico’s in hun zaak en welke gevolgen die kunnen hebben...
Lees verder

Inclusieve arbeidsorganisaties, een nieuwe kijk op arbeid?!

Geplaatst door Odette Struycken op 21-06-2011

Job carving, het aanpassen en herontwerp van werkprocessen binnen een organisatie, zijn belangrijke termen op dit moment. Het bedrijfsleven en het UWV zijn er druk mee bezig.
Lees verder

Meer mensen aan het werk vanuit de Ziektewet

Geplaatst door Vivian van Bakel op 16-03-2011

Minister Kamp werkt samen met sociale partners en de uitzendbranche aan maatregelen om mensen sneller uit de Ziektewet te krijgen. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer.
Lees verder

Prettige feestdagen en een goed 2011!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 07-12-2010

Wij wensen u prettige feestdagen en een goed 2011!
Lees verder

Arbeidsdiensten Van Bakel op Reumacongres

Geplaatst door Odette Struycken op 23-04-2010

Onlangs heeft in Nieuwegein het landelijke Reumacongres plaats gevonden. Het was een druk bezochte en gezellige dag. Arbeidsdiensten Van Bakel was aanwezig met een stand op...
Lees verder

Aandoeningen houding- en bewegingsapparaat meest gemelde van beroepsziekten

Geplaatst door Vivian van Bakel op 24-02-2010

Opnieuw zijn aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat de meest gemelde categorie van beroepsziekten: 2.920 (42%) op een totaal van 6.952 beroepsziektemeldingen...
Lees verder

RondReuma Congres 2010

Geplaatst door Vivian van Bakel op 06-01-2010

Op 6 februari 2010 vindt in Nieuwegein het RondReuma Congres plaats. Het RondReuma Congres 2010 ‘Leven met reuma: van wetenschap tot dagelijkse praktijk’ staat helemaal...
Lees verder

De beste wensen voor 2010!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 01-01-2010

Onze ergotherapeuten wensen u het allerbeste voor 2010!
Lees verder

Goeie Zaken editie november 2009

Geplaatst door Vivian van Bakel op 02-11-2009

Arbeidsdiensten Van Bakel heeft een bijdrage geleverd aan de november editie van Goeie Zaken. In dit ondernemersmagazine voor regio Eindhoven, kunt u onze visie lezen over het...
Lees verder

Website online!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 01-11-2009

Met trots presenteren wij u de geheel nieuwe website van Arbeidsdiensten Van Bakel. Op de site leest u wie wij zijn en wat wij te bieden hebben op het gebied van preventie en de...
Lees verder

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.