Campagne: Check je werkplek!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 17-11-2011

Op 25 oktober jl. is de Campagne Checkjewerkplek van start gegaan. De site Checkjewerkplek.nl wijst (kleine) ondernemers op risico’s in hun zaak en welke gevolgen die kunnen hebben voor de continuïteit in hun bedrijf. Checkjewerkplek is een campagne van het Steunpunt RI&E-instrumenten en loopt tot eind 2012. Het doel van de campagne is (kleine) ondernemers te informeren dat er speciaal voor hen een branche RI&E-instrument is: gemakkelijk, snel en betrouwbaar.

Aansprekende thema's

De campagne richt zich vooral op de sectoren Horeca en Detailhandel. De naleving van de RI&E-verplichting is in deze sectoren namelijk het laagst. Speerpunten van de campagne zijn de belangrijkste risico’s in deze sectoren. Elke twee maanden wisselt de campagnesite van thema, waarbij de informatie over eerdere thema’s beschikbaar blijft.

Hoe (brand)veilig is jouw zaak?

Het eerste thema dat aan bod komt is brandveiligheid. Op de campagnesite zijn praktische tips en een gratis RisicoWijzer te vinden en uiteraard De Werkplekcheck.

Terug naar nieuws

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.