Een veerkrachtig 2021

Geplaatst door Marieke Theuws op 22-12-2020

In de aankondiging van de lockdown en in de gesprekken daarna viel in de media veelvuldig het woord Veerkracht. Onze kerstkaarten waren toen al de deur uit, maar hoe toepasselijk is de tekst nu?

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan een nieuwe situatie of tegenslag en daar misschien zelfs wel sterker uit te komen. Wij wensen iedereen een VEERKRACHTIG 2021!

In plaats van het uitdelen van relatiegeschenken hebben wij er dit jaar voor gekozen om een donatie te doen aan de @Edwin van der Sar foundation. De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Wij zien veel mensen met hersenletsel in onze praktijk en zijn gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van deze doelgroep. Wij dragen de Edwin van der Sar foundation dan ook graag een warm hart toe.

**25 t/m 1 januari is onze praktijk gesloten**

Terug naar nieuws

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.