Hulpmiddel uitgelicht!

Geplaatst door Odette Struycken op 22-04-2019

Een hulpmiddel dat het gebruik van een muis bij tremo kan vergemakkelijken: De iTremor Mouse

De iTremor Mouse is een nieuw interfacekastje dat muisbewegingen stabiliseert. Het zorgt ervoor dat tremoren en andere ongewenste handbewegingen niet worden omgezet in bewegingen van de muiscursor, zodat u de muis nauwkeurig kunt besturen. De iTremor Mouse is speciaal ontwikkeld voor mensen met o.a. Parkinson, spasmen, ALS, spierdystrofie en spieratrofie.

De iTremor Mouse is te gebruiken met elke standaard muis, maar ook met muisvervangers. U sluit de iTremor Mouse eenvoudig aan tussen uw pc, laptop, Mac of Macbook en uw favoriete (aangepaste) usb-muis.

Bron: https://bit.ly/2VTT4Gj

Is dit hulpmiddel mogelijk iets voor jou? Laat je adviseren door onze specialisten werk & gezondheid. Zij hebben brede kennis van deze en andere handige hulpmiddelen en nauwe samenwerking met diverse leveranciers.

Terug naar nieuws

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.