Inclusieve arbeidsorganisaties, een nieuwe kijk op arbeid?!

Geplaatst door Odette Struycken op 21-06-2011

Job carving, het aanpassen en herontwerp van werkprocessen binnen een organisatie, zijn belangrijke termen op dit moment. Het bedrijfsleven en het UWV zijn er druk mee bezig. Men wil optimaal gebruik maken van de diversiteit van talenten en vermogens op de arbeidsmarkt. De nieuwe Wet Werken naar vermogen (Wwnv), onderschrijft dit.

Arbeidsdiensten Van Bakel kan hier een belangrijke rol in spelen. Wij zijn goed in het analyseren van mogelijkheden van mensen (denk bijvoorbeeld aan Wajongers), het opstellen van eisen pakketten voor nieuwe functies en het denken in stappen.

Heeft u een arbeidsbeperking en wilt u ondersteuning bij het zoeken naar een baan of een andere functie? Of wilt u juist uw functie behouden maar weet u niet wat er aangepast kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken samen met u wat uw mogelijkheden zijn zodat een (nieuwe) baan gemakkelijker te vinden en te behouden is.

Terug naar nieuws

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.