Meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk

Geplaatst door Vivian van Bakel op 27-05-2019

Het moet voor werkgevers simpeler worden om mensen met een beperking in dienst te nemen. Werk moet voor werknemers meer lonen. Werkgevers en werkzoekenden weten elkaar makkelijker te vinden. En mensen komen niet alleen aan het werk, maar blijven dat ook. Dit zijn de belangrijkste doelen uit de aanpak 'Het Breed Offensief' van staatssecretaris Van Ark (Sociale Zaken en Werkgelegenheid). In de voortgangsbrief die ze vandaag naar de Eerste en Tweede Kamer heeft gestuurd staat hoe nog meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk kunnen komen en aan het werk kunnen blijven. Bron: rijksoverheid.nl. Meer lezen: https://bit.ly/2K9qA8z

Heb jij een lichamelijke of cognitieve beperking en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden en behouden van werk? Of ben je werkgever en heb of wil je iemand in dienst (nemen) met een beperking? Onze re-integratiecoaches kunnen je ondersteunen en begeleiden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.  

Terug naar nieuws

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.