RondReuma Congres 2010

Geplaatst door Vivian van Bakel op 06-01-2010

Op 6 februari 2010 vindt in Nieuwegein het RondReuma Congres plaats. Het RondReuma Congres 2010 ‘Leven met reuma: van wetenschap tot dagelijkse praktijk’ staat helemaal in het teken van reuma en is bedoeld voor iedereen die met reuma te maken heeft: mensen met reuma, familie en vrienden, collega’s, werkgevers, onderzoekers en vrijwilligers.

Arbeidsdiensten Van Bakel zal op de informatiemarkt van dit congres aanwezig zijn met een stand. We zullen informatie geven over het onderwerp reuma & werk. Werken zorgt voor inkomen, eigenwaarde, zelfstandigheid en sociale contacten. Een groot deel van de reumapatienten doet dan ook moeite om aan de slag te blijven. Steun en hulp van collega’s en leidinggevenden is daarbij erg belangrijk. De begeleiding van een gespecialiseerde arbeidsergotherapeut kan een grote meerwaarde hebben.

Meer weten? Bezoek onze stand op het RondReumaCongres 2010 of neem telefonisch contact met ons op: 040 251 76 46.

Voor meer informatie over het volledige programma van het congres en inschrijfmogelijkheden verwijzen wij u naar de website van het Reumafonds: www.reumafonds.nl

Terug naar nieuws

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.