Workshop Gezond Beeldschermwerk mogen verzorgen

Geplaatst door Vivian van Bakel op 25-03-2016

Deze week heeft onze trainer Odette Struycken weer een workshop Gezond Beeldschermwerk mogen verzorgen aan een enthousiaste groep beeldschermwerkers. Zij weten nu welke gezondheidsrisico's hun werk met zich mee kan brengen en welke (eenvoudige) maatregelen ze zelf kunnen treffen om fysieke en mentale klachten te voorkomen. Aansluitend aan de workshop zijn de medewerkers onder begeleiding van onze trainer aan de slag gegaan met het juist instellen en inrichten van hun eigen werkplek.

Wilt u ook dat uw medewerkers op een interactieve en effectieve manier worden geinformeerd over de manier waarop zij hun werk op een gezonde manier kunnen uitvoeren? Zodat klachten en eventueeel verzuim zoveel mogelijk voorkomen kan worden. Informeer dan vrijblijvend naar onze werkwijze, (workshop)mogelijkheden en kosten. Wij zijn te bereiken via 040 251 76 46 of per mail: info@arbeidsdiensten-vanbakel.nl

Terug naar nieuws

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.