Onze klanten

Tevreden klanten

Wij leveren aan grote en kleine bedrijven, (overheids)instellingen, zelfstandigen en particulieren. Diverse klanten in verschillende branches hebben wij reeds (maatwerk)oplossingen mogen bieden. Enkele van onze referenties:

Wat anderen over ons zeggen

 • "Door een heftig auto-ongeluk stond de wereld van onze collega plotsklaps stil. Van achteren aangereden terwijl je stil staat voor het stoplicht: een ernstige whiplash als gevolg. De vraag of je door allerlei klachten nog in de toekomst je werk kunt blijven doen, last in het verwerken van prikkels, wennen aan het feit dat het even niet meer lukt. Toen de weg terug: langzame stappen vooruit, soms eentje terug. Soms in goede gezondheid, soms even met ondraaglijke hoofdpijn. Ruimte krijgen in het hoofd om beter te worden, te herstellen. Lange adem, veel frustratie, maar met de juiste handvatten. Door de juiste begeleiding het juiste tempo lopen, de goede dingen doen en leren accepteren. Dat zijn de belangrijke succesfactoren gebleken waarop onze collega nu weer dagelijks met plezier én energie aan het werk gaat. Dat is een fantastisch resultaat."
  Werkgever over re-integratietraject werknemer
 • "Effectieve voorstellen/begeleiding in het toepassen van de benodigde technische hulpmiddelen om zo snel mogelijk werkzaamheden weer op te kunnen pakken. Adequate rapportage van de ondernomen stappen en aanbevelingen, dit als input voor afstemming met de bedrijfsarts. Goede samenwerking/afstemming met Fysiotherapeut."
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -3 januari
 • "Mijn belastbaarheid na opgelopen hersenletsel is voor een herkeuring getest door Odette Struijken. Helemaal top! Er werd goed doorgevraagd, er kwamen zaken waar ik vantevoren niet eens over nagedacht had over mijn (omgang met) mijn letsel heel goed naar boven. Dat tekent vind ik wel voor professionaliteit! Ondanks dat de gehele uitslag erg confronterend was, heeft de uitkomst mij ontzettend goed geholpen met mijn verslaglegging naar de instantie. Er werd in de gesprekken en tijdens de testen heel goed rekening gehouden met mij als persoon, met mijn 'gebreken', en er werd voldoende tijd genomen. Ik zal nooit weten wat de uitslag geweest zou zijn zonder de 'behandeling'/gesprekken met Odette, maar ik schat in dat deze minder positief geweest zou zijn! Dank!"
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl - 20 december
 • "Deskundige begeleiding gehad in mij 2e spoor traject!"
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl -2 juli
 • "Het gecombineerde traject van re-integratie begeleiding, ASITT behandeling en ReAttach heeft er voor gezorgd dat ik weer normaal kan functioneren zowel privé als op mijn werk na het ontstaan van sensorische integratie problemen vanwege een hersenschudding."
  Ervaring gedeeld op ZorgkaartNederland.nl - 17 november
 • "Na werkplekonderzoek en gesprek met werknemer en leidinggevende hebben we een helder advies gekregen met concrete mogelijkheden om inzetbaarheid te optimaliseren."
  Kempenhaeghe
 • "Ik heb goede begeleiding gehad bij mijn UWV-WIA traject. We hebben in mijn situatie het juiste resultaat behaald. Ik waardeer de begeleiding met een dikke 9! "
  Remko
  cliënt
 • "We hebben voor een arbeidsdeskundige rapportage met specifieke problematiek Van Bakel Arbeidsdiensten ingeschakeld. Onze ervaring is dat het een zeer professionele, klantgerichte organisatie is die zijn beloftes waar maakt. "
  Stedelijk College Eindhoven
 • "We hebben duidelijk inzicht gekregen in de mogelijkheden en beperkingen van onze werknemer met hersenletsel betreffende zijn eigen werkzaamheden en mogelijkheden voor ander werk. We zijn goed tevreden over het resultaat! Het rapport geeft goede aanknopingspunten om de re-integratie verder vorm te geven."
  J.A.H. Revenboer
  Bedrijfsarts
 • "Zeer tevreden over wijze van aanpak, verslaglegging en communicatie eromheen. Resultaat is ook goed: medewerkster werkt weer voor de volledige uren."
  Sociale werkvoorziening
 • "Onderzoek naar werknemer met fysieke klachten is naar voller tevredenheid verlopen en heeft het gewenste resultaat, namelijk beter functioneren van werknemer."
  John Matthijs
  directeur
  Re-Entry
 • "Wij zijn zeer tevreden met het arbeidsdeskundige onderzoek uitgevoerd door mevrouw van Bakel bij onze werknemer met een hersenaandoening."
  J.J. Kok
  Hoofd HR / Juridische zaken
  BAM
 • "Onze collega’s hebben jullie adviezen als waardevol ontvangen en de meesten zijn ook echt actief aan de slag gegaan met een verbeterde werkhouding. Men vond het een heel nuttige ochtend!"
  Caspar de Haan
 • "Inzicht in de feitelijke belastbaarheid met toegepaste ergotherapeutische expertise geeft het beste startpunt voor succesvolle re integratie. "
  Ruth Ravesteijn
  De AD Jurist
 • "Goede empatische ondersteuning van onze medewerker met een ernstig progressief ziektebeeld. Resultaat: accurate AD-rapportage, waardevolle bijdrage aan inzicht- en acceptatieproces bij werknemer, juiste ondersteuning bij IVA-aanvraag. "
  P. Rosenboom
  HRM adviseur
 • "Zorgvuldige en professionele begeleiding van onze medewerker."
  Anoniem

Wij hebben gewerkt voor

DAF Trucks NV
Stedelijk College Eindhoven
Stedelijk College Eindhoven
Caspar de Haan
Caspar de Haan
BAM
Veldsink Advies
Veldsink Advies
De Nieuwe Kracht
De Nieuwe Kracht
VCN Verzekeringen
VCN Verzekeringen
Re-Entry
Re-Entry
DevelopMen
DevelopMen
Zorgmed
Zorgmed
Fontys Hogescholen
Fontys Hogescholen
Openbare Bibliotheek Eindhoven
Openbare Bibliotheek Eindhoven
Partout d.n.a.
Partout d.n.a.
Werkmans
Werkmans
Joni Neelen
Joni Neelen
Implantaat Centrum Eindhoven
Implantaat Centrum Eindhoven

Van Bakel Re-integratie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.